Máme vůči vám jeden dluh… Ještě jsme vás neseznámili s tím, jak jsme ve Spolu s vámi prožili rok 2022. Pokud nás sledujete, pak o našich aktivitách víte třeba ze sociálních sítí, věříme ale, že souhrn naší činnosti, včetně krásných fotografií, pro vás bude i tak zajímavý.

Vzpomenete si třeba, jakého ocenění se nám dostalo? Na čem jsme spolupracovali s psychiatrem Radkinem Honzákem? V čem jsme se proškolili v rámci Google Academy for NGOs? Nebo proč jsme změnili značku?

Rok 2022 byl rokem růstu, adrenalinu a také úspěchů. A stovek setkání. Vždyť jen našimi workshopy loni prošlo 1850 účastníků! A potěšili jsme stovky dalších lidí, nejen našich klientů v seniorském věku, ale i návštěvníků open air akcí.

 

Velice nás těší, že si naší práce všímají média a také odborná veřejnost. O tom svědčí naše ocenění od Asociace společenské odpovědnosti. Ale je toho mnohem víc!

Jak se nám v loňském roce dařilo se můžete dočíst ve výroční zprávě 2022. Jejími autorkami jsou Anna Burdová a Marie Zemanová a graficky ji zpracoval Jakub Hardt.

 

Mimochodem, poznáte, příp. uhodnete, jaký předmět vévodí titulní straně naší výroční zprávy? Prozradíme, že jde pomůcku NEJEN pro nevidomé. Kdo uhodne, dostane pochvalu! wink

 

TOPlist ("neviditelný bod") 824752